Ik ben leeg

Ik ben even in bed gaan liggen om op te warmen. Ik heb het koud en heb een lange avond voor de boeg en dan is daar opeens dat gevoel. Leegte.

Een alles overweldigend gevoel van leegte maakt zich van me meester en het lijkt alsof alle kracht uit mn lichaam word gezogen. Ik kan niet meer. Binnen 5 minuten is het zelfs te veel gevraagd om mijn telefoon op te pakken. Ik heb er geen kracht meer voor. Het gevecht wat ik de laatste tijd heb geleverd is te groot en te zwaar geweest. Blijkbaar is nu mijn grens bereikt en kan in niet meer verder. Ik ben zowel mentaal als fysiek helemaal leeg.

Mentaal kon ik niet meer door maar op de rare fysieke kracht die ik over hield bleef ik door vechten en tegen beter weten in door gaan. Nu kan ik mijn ogen niet meer open houden en stromen de tranen terwijl ik mijn hoofd laat rusten. Ik laat het komen want ertegen vechten kan ik toch niet meer. Dat dit kwam wist ik en toch ben ik teleurgesteld, teleurgesteld in mezelf dat ik nu dat breekpunt bereik.

Ik zou moeten leven maar vecht elke dag om te overleven. Ik verlang naar een nieuwe opname zodat ik weer wat rust kan hebben. Maar eigenlijk wil ik geen opname omdat ik dan iedereen tot last ben. Mijn hoofd maakt rare sprongen en ik kan het niet meer bijhouden. Ik heb geen energie om mijn eigen gedachtengangen te volgen.

3 gedachten over “Ik ben leeg

Voeg uw reactie toe

  1. Zo ontzettend herkenbaar. Alles wat je zegt. Ik ben sinds een paar weken aan de pillen en daarom voel ik me wat beter, maar dit had ik daarvoor héél erg en het overvalt me ook nu nog. Zelf ben ik nog nooit opgenomen geweest, maar heb is wel een terugkerende gedachte dat als ik daar dan ben de rest allemaal even los kan laten en écht tot rust kan komen (zo denk ik me in). Maar ja, wat moet je doen om opgenomen te worden… Veel succes, opbeurende woorden kan ik je nu ook even niet geven sorry.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: