Positief gemeente verhaal

Gelukkig kan het niet allemaal negatief zijn. Gisteren kreeg ik dan toch het mailtje dat de gemeente D mijn WMO aanvraag in behandeling gaat nemen.

Eerder was er vooral heel veel discussie over en weer en waren de 2 gemeentes al ruim 1 week ruzie aan het maken. Ik woon in gemeente A maar zowel mijn school, werk als hulpverlening zit in gemeente D. Gemeente A valt onder zorgregio B wat zo’n 30 km verwijderd is van gemeente D. Dit zou dus betekenen dat ik alles zou moeten switchen En, sorry, de autist in mij kan het niet aan.

Eerst contact met mijn gemeente. Nee leg het maar beter bij gemeente D neer dan heb je meer kans op slagen. Na weken wachten en een telefoongesprek van bijna een uur werd ik een paar uur later terug gebeld. Ik was niet woonzaam in de gemeente dus het werd niet in behandeling genomen.

Odertussen was de thuissituatie toch wel erg onhoudbaar geworden dus ook dit doorgeschakeld naar mijn eigen gemeente. Nu na een hoop bakkelijen blijkt mijn opname de doorslag te hebben gegeven. De gemeente D gaat de aanvraag met crisis behandelen en ik kan niet meer dan hopen op zo snel mogelijk een woonruimte.

Lichtpuntje tijdens deze rot dagen.

Een gedachte over “Positief gemeente verhaal

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: