Weer die opname

Weer die opname, ja, weer die opname. En hoe bevalt die opname dan?

Terwijl ik dit schrijf lig ik in bed terwijl de halve afdeling in slaap is en de andere helft onzin uit kraamt.

Mijn bed heb ik dit weekend genoeg gezien, lees ik ben er op een half uur na niet uit geweest. Dus was het tijd voor verandering van omgeving. De badkamer dus. Het feit wil namelijk dat mijn kamer als enigste van de afdeling geen eigen badkamer of wc heeft. Ja hier stortte mijn wereld in. Het voordeel was dan weer wel dat ik als eerste recht heb om gebruik te maken van het bad. Jammer dat ik het haat om in bad te gaan. Maargoed. Dat geen eigen wc is ook wel een puntje.
Ik ben in de nacht nogal eens misselijk en wil dan in een paar stappen bij de wc kunnen zijn. Dus uitdaging voor de 1e dag was een emmer regelen. Dat betekende naar de action. De action die naast het spoor ligt dubbele uitdaging dus. Bij de action ook direct mijn standaard opname uitrusting gekocht namelijk een bedlampje (waarom hebben ze die nooit?) En een fleecedeken. Want ook al neem ik er altijd 1 van thuis mee, het eerste wat ik tijdens een opname koop is een fleecedeken. En nu zit ik hier. Beter gezegd lig ik hier. Heb ik 3 dagen weg geslapen onder de lorazepammetjes

5 gedachten over “Weer die opname

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: