Het kan niet altijd goed gaan

Het kan niet altijd goed gaan, herstel kent soms diepe dalen.

Hoe hard ik ook heb gevochten, de laatste maanden bleef ik afglijden en ik kon er niks tegen beginnen. Al mijn houvast. Alles wat me normaal de dag door hielp of me iets beter liet voelen, het leek het het alleen maar slechter te maken.

En dan komt het punt dat je om hulp moet vragen, dat je eigenlijk al heel lang smeekt om hulp bij de daarvoor aangewezen instanties. En er kont geen hulp. Er komt maar geen hulp. Tot het allerlaatste moment, tot het moment dat je besluit op te geven.

En hier zit ik dan. Opgenomen voor de 4e keer. Opgenomen na ruim een jaar vrij te zijn geweest. Ook al is het een open afdeling ik voel me als een beest in een kooi. De grote hoeveelheid mannen maakt ook dat ik me veilig opsluit in mijn kamer.

Ik mis alleen nog paaseitjes dan heb ik weer PAAZvakantie.

Een gedachte over “Het kan niet altijd goed gaan

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: