Touch the sky

Ik wil zo graag vrij zijn. De wind weer door mijn haren voelen als ik vol gas geef. Ik wil vliegen samen met mn paard. Ik wil gewoon even het gevoel hebben dat ik leef.

En nu? Nu ben ik in feite dood. Het maakt geen verschil uit namelijk. Dit is geen leven, zelfs geen overleven meer. Wat ik nu doe is uur na uur aaneen rijgen om de dood nog even uit te stellen. Excuses zoeken. Nog even een rondje wandelen, nog even de honden knuffelen. Ik moet nog 1 rondje rijden met wyf. Maar ergens weet ik dat het uitstellen is. Ergens weet ik dat ik op een glijdende schaal sta, klaar om in te storten.

Of eigenlijk stort ik al in. Ik stort naat beneden, het is alleen nog wachten op het moment dat ik de grond raak en te pletter val.

Sorry voor deze donkere gedachtes. Sorry voor de storm die waait in mijn hoofd en alles omver blaast.

Ik wil meewaaien met de wind, me mee laten voeren tot ik het licht zie en de hemel aan kan raken. Nu is alles een grote duisternis. En wie weet, wie weet gaat het licht ooit weer schijnen. Maar ik weet gewoon niet of ik daar nog op kan en wil wachten.

Eerst maar deze nacht doorkomen. Kijken of mijn nieuwe medicatie aanslaat. Kijken of ik 1 nachtje kan slapen. Want wie weet geeft dat weer energie voor een nieuwe dag.

4 gedachten over “Touch the sky

Voeg uw reactie toe

  1. Je neemt nog de moeite iets te willen. Iets te hopen. Iets op te schrijven. Dat die ‘ietsen’ voorlopig je houvast zijn, je weg zijn. Maakt niet uit waarheen. Ik ken je lijden en ook ik doe het met die ‘ietsen’ zolang ik het de moeite waard vind.
    Heel erg veel sterkte!
    Marianne

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: