Pas op de plaats

Even pas op de plaats. Dat is heel hard nodig.

Zoals jullie wel hebben kunnen zien is het even wat stiller op de vlinder. Ik ben mezelf de laatste tijd flink voorbij gelopen en samen met het slechte slapen heeft dat ervoor gezorgd dat ik nu even op ben. Ik doe de noodzakelijke dingen maar verder doe ik niet zo veel.

Ik ben wel begonnen met een bullet journal om zo alles een beetje te kunnen structureren en hopelijk ook mijn grenzen wat meer in de gaten te houden. Buiten de structuur die het kan bieden is het voor mij ook een heerlijke afleiding. Een beetje creatief bezig zijn maar wel met een doel! Ik ben er eigenlijk nu al fan van!

Ik ben ook een begin aan het maken voor een mood tracker. Ik hoop zo wat meer inzicht te krijgen in emoties, spanningen en ook de oorzaken van spanningen.

Een gedachte over “Pas op de plaats

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: