Neverland

Wie neemt me mee? Weg, weg van hier, van dit leven en deze angsten. Met wie mag ik meevliegen?
De behoefte om te vluchten word groter en groter. De manier waarop maakt me steeds minder uit. Als ik maar weg kan, weg van de huidige situatie. Als de nachtmerries maar ophouden, als ik maar een keer een nacht kan slapen.

Ik ben jaloers op Peter Pan, zijn droomwereld waar hij vecht tegen de grote en kwade wereld van volwassenen. Ik zou willen dat ik ook weer kind kon zijn maar het kind in mij is al enige tijd overleden. Ik ben jaloers op sommige mensen die zo naïef zijn, “dan stop je toch met nadenken?” Was voor mij de meest bizarre en ondenkbare uitspraak die er gemaakt kon worden. Stoppen met denken kan alleen maar als ik stop met leven. Maar blijkbaar zijn er mensen die echt af en toe even niet kunnen denken. Al vraag ik me af hoe dan.

Ik wil naar Neverland. Weg uit deze nachtmerrie, deze nachtmerrie waar ik maar niet uit wakker word. Ik wil naar Neverland, vliegend in een droom. Door het open raam maar buiten, naar een betere wereld.
Ik wil naar Neverland, maar eigenlijk is alles beter dan deze wereld.

2 gedachten over “Neverland

Voeg uw reactie toe

  1. hey meid, mag ik je een tip geven, je raakt hier je creativiteit aan, als je er iets mee doet maak dan een ‘beeld’ over uw Neverland. hoe ziet die eruit, met alles wat je wenst !!!
    ik denk dat je een wonderrijke creatieve geest hebt die mensen kan verbazen!
    gogogo meid

    Liked by 1 persoon

  2. Heel herkenbaar dit. Het leven is zo hard voor sommigen van ons. Ik hoop dat je een veilige manier vindt om wat minder last van je nachtmerries en gedachten te hebben. Ik snap heel goed dat het je soms niet meer zoveel boeit hoe je vlucht uit de werkelijkheid.

    Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: