Vakantie

Straks heb ik vakantie…. nog iets meer dan een week en dan ben ik tot eind augustus vrij van school. En daar zie ik best tegenop.

Al als kind haatte ik vakantie, ik vond het gat waarin je viel verschikkelijk en miste het om weg te kunnen thuis. Gelukkig kan ik nu meer werken in mn vakantie wat fijn is. Maar toch zie ik op tegen de vakantie. Ik ga school best wel missen. De klas niet hoor, mijn klasgenoten kan ik missen als kiespijn. (zij mij waarschijnlijk ook)  maar verder ga ik school wel missen. Leren, opdrachten maken, maar vooral de gesprekken die ik had. 

Mijn coach is fenomenaal, ik kan met haar hele goede gesprekken hebben over vanalles en nog wat. Haar ga ik best wel missen…. ook de zorgcoach ga ik best missen, ik heb met haar dan minder contact maar toch is er regelmatig contact. Het is gewoon fijn om regelmatig iemand buiten de hulpverlening om te kunnen spreken waar je geen masker voor hoeft op te zetten. Gewoon kunnen vertellen wat er niet gaat en ook wat er wel gaat. Even een andere blik op zaken werpen.

Ik ga het missen. Als mn dag even niet lekker loopt redelijk makkelijk om hulp kunnen vragen. Nu zit ik straks thuis. Hele dagen alleen thuis en ik moet het maar zelf zien te redden. Intensievere begeleiding zal vast niet mogelijk zijn al heb ik daar zeker in de vakantie echt behoefte aan. Morgen maar bespreken met de psycholoog hoe ik dit aan kan pakken. Plan de campagne en ook een crisisplan maken. Anders krijgen we straks nog een gevalletje zaterdagavond. Ik in crisis maar geen hulp omdat ik niet bekend ben bij de crisisdienst. *UGH* dat was echt bijna fout afgelopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: