Slapen

Ik ben de laatste tijd veel moe, meer moe dan zou moeten. Zeker gezien de hoeveelheid slaap die ik krijg. Ik slaap vaak pas laat en ben redelijk vroeg weer wakker maar ga overdag meestal een uurtje liggen omdat ik dan even instort. 

Toch ben ik moe, als ik wakker word ben ik vaak meer moe dan wanneer ik ga slapen. 1 van de redenen hiervoor is dat ik nachtmerries heb. Ik weet ze als ik wakker word meestal niet meer precies maar word elke keer in paniek wakker. Heel mn lichaam is 1 bonk spanning en ik ben gewoon erg onrustig. Dit draagt niet echt bij aan uitgerust wakker worden. Zelfs als ik overdag slaap of een powernap doe heb ik laat van dromen. Ze lijken gewoon overal tussendoor te komen en elk stukje slaap over te nemen.

Oplossing?

Vannacht sliep ik dus met 2 honden in bed. Als ik wat onrustig werd maakten ze me steeds wakker. Resultaat; een gebroken nacht maar ik ben wel meer ontspannen en uitgerust op de een of andere manier. Misschien dat de uurtjes die ik nu bij elkaar heb geslapen effectiever zijn dan 8 uur slaap aan 1 stuk met nachtmerries.

Maar hoe ik dit straks thuis ga oplossen? Geen idee… en voor nu werkt het maar ik kan onmogelijk de rest van mm leven max 30 minuten achter elkaar slapen…. 

7 gedachten over “Slapen

Voeg uw reactie toe

      1. Haha oh ja ik heb ook echt alles mee genomen naar boven vroeger. Maar mag “blij” zijn dat ik nog bij mn ouders mag wonen dus moet me een beetje schikken naar wat zij willen.

        Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: