Uitdaging

Soms moet je de uitdaging met jezelf aangaan. Nu ik een paar dagen weg ben van huis vond ik dat een goed moment. Laat ik mezelf maar eens uitdagen. En de uitdaging is; een paar dagen  (dinsdag tot zaterdag) doorkomen zonder zelfbeschadiging.

Dus ik heb gisteren keurig alle mesjes die ik standaard bij me heb weg gehaald en thuis gelaten. (Weggooien is wel een erg grote stap) Ik zal ook direct heel eerlijk zeggen dat ik er eigenlijk gisteren al spijt van had…. wat had ik er behoefte aan en die behoefte word niet heel veel kleiner. Het idee om een drogist te gaan zoeken is dan ook al in me op gekomen.

Maar ik mag niet, die paar dagen kan ik toch wel volhouden? Waarom faal ik toch altijd? Ik moet dit kunnen, het moet gewoon!!!!

Dus ja, we gaan het zien. Misschien lukt het en misschien mislukt het. Heel frustrerend maar die kans is aanwezig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: