Hoi lichaam

Hoi lichaam, fijn dat je nog even moest laten weten dat je er was. Ik was je niet vergeten hoor, ik zou niet durven. Jij mij duidelijk ook niet!

En ja, toen trapte mijn lichaam gisteren volle bak op de rem. Wow, wat was ik beroerd. Nog steeds maar nu is het beter te handelen.

Ik ben eerder naar huis gegaan van werk, het was rustig dus ik kon gaan. En geloof me dat ik daar nog nooit zo blij om ben geweest. We zaten met een groepje op het dakterras bij de personeelskamer gezellig te praten toen ik me opeens echt niet goed voelde worden. Steken in mn borstkas en duizelig. Daarna was het helemaal een ramp. Ik werd super benauwd en had het gevoel alsof er een berg stenen op mn borstkas lag. K kon gewoon niet fatsoenlijk ademen. Gelukkig mocht ik toen naar huis want nog 2 uur werken had ik niet getrokken.

Ik heb toen echt getwijfeld of ik langs het ziekenhuis zou gaan, ik kan best wat hebben maar maakte ne nu toch wel een beetje zorgen. K kreeg ook een heel doof gevoel in mn handen en voeten en dat vond ik toch wel eng. Maarja, wat als het alleen stress was en hoe kwam ik thuis. K zal de details besparen maar lang verhaal kort gemaakt, ik ben naar huis gegaan.

Vannacht een heel beroerde nacht gehad. Veel wakker gelegen van de pijn en lag onder 4 dekens omdat ik het zo koud had. Ja maria, het is zomer! Nu gaat het redelijk, nog wel benauwd en een beetje pijn maar vooral gesloopt van deze nacht en ook mentaal was dit niet heel bevorderlijk. Maarja, gewoon weer over tot de orde van de dag.

Lichtpuntje; vandaag werken met roze zaterdag in Den Bosch. Oftewel lekker gekke dronken mensen en hopelijk goed druk!!! Ik heb er zin in!!!

Een gedachte over “Hoi lichaam

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: