Instortingsgevaar

download

Bij mij in de buurt komen is op eigen risico, het instortingsgevaar is ongeveer 100%

Ik moet het zelf doen, hulpverlening doet niks, écht niks. het enige wat ze wil is overleggen met mijn ouders. ik weet niet wat ze de afgelopen maanden heeft gedaan tijdens onze gesprekken maar overleggen met mijn ouders is geen optie, dat had ze nu ondertussen toch echt wel moeten weten.  Overleggen met mijn ouders, echt schiet me maar dood. Overleggen met mn ouders, zeg gelijk dat ik niet meer naar huis hoef te komen. En dat is prima maar regel dan een plek waar ik naartoe kan. Maar nee, ik kan hooguit tijdelijk ergens naartoe om een time out te krijgen en niet ter overbrugging tot alles met de gemeente geregeld is.

Sorry hoor maar de gemeente zal zo´n 3 maanden in beslag nemen. Even te ondertiteling; ik ben al ruim 14 maanden opgenomen geweest maar 3 maanden met uitzicht waar ik heen zal gaan is niet mogelijk. sorry maar wat een hypocriete bende is het weer. Er zijn mensen die al 2 jaar zitten te “wachten” al blowend, snuivend en drinkend totdat ze ooit een passende plek zullen vinden. Zij weten zelfs niet waar ze naartoe gaan en ik ben er volle bak mee bezig om alles met de gemeente geregeld te krijgen. Maar nee, ik moet tussendoor maar lekker thuis blijven waar alles super kut gaat.

Ze gaat het maar even met mijn moeder regelen, nee top! mam kwam er ook pas nadat ik 3 dagen in het ziekenhuis achter dat ik niet thuis was. Nee, mam zal wel weten wat we nu even moeten gaan doen.

Ik ben boos, woest, woeden. Maar vooral machteloos en voel me zo in de steek gelaten. Iedereen, werkelijk iedereen van de hulpverlening laat me zitten, laat me het zelf uit zoeken. Weetje, ik zoek het wel zelf uit, maar dan op een manier waar zij wat minder blij mee zullen zijn waarschijnlijk.

Ik ben boos, klaar met vechten en zit met mn handen in het haar, Waar moet ik heen, wat moet ik doen? Daklozenopvang, gewoon weglopen? Paard meenemen en wel weer zien waar ik eindig. Ik weet het gewoon niet meer. Iedereen die wilde helpen heeft geholpen, zijn uiterste best gedaan maar ik kan het beter zelf doen, als ik alleen sta lijkt de hulpverlening eerder wat te gaan ondernemen ofzo.

De hulpverlening kan het uitzoeken, ze zoeken maar iemand anders om geld mee te verdienen, niet meer over mijn rug heen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: