Luctor et emergo

Luctor et emergo – Ik worstel en kom boven

Dat worstelen lukt best goed maar boven komen, wauw, wat een ramp. Ik ben echt in gevecht om mijn dagen door te komen. Ik vind het moeilijk, het kost veel energie. Ik moet door, opgeven is geen optie. Maar ik zou niet weten hoe ik door moet gaan.

Ik wil op het moment even geen hulp, dit moet ik zelf doen, wil ik ook zelf doen! Als ik hulp accepteer betekend dat dat anderen verwachtingen krijgen waar ik aan moet voldoen. Verwachtingen betekend ook teleurstellingen, want ik weet dat ik iedereen keer op keer teleur stel. Laat me maar zelf worstelen, laat me het zelf doen. Ik moet dit met mezelf uitvechten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: