Uitrusten

Ik merk dat ik echt opgebrand ben. Opgebrand van de stress van de afgelopen weken, alles wat ik moet doen wat gewoon niet lukt. Ik ben moe, ik slaap tussen de paniekaanvallen door omdat ik anders echt geen dag meer door kom. Ik moet bijtanken, uitrusten. Maar een fatsoenlijke nacht slapen lukt me gewoon niet.

Vannacht was ik pas heel laat terug van mn werk. Het was best vermoeiend maar toch lijkt werken de enige manier te zijn om redelijk zonder angst de dag door te komen. Daar heb ik om de een of andere stomme reden geen of iig weinig last van paniekaanvallen. Maarja dan ben ik half 3 thuis, slaap ik niet voor half 4 en word ik lekker rond 7 wakker van de wekker van mn broertje. Pfoeh daar heb ik echt de energie niet voor.

Ik merkte dat ik na een paar dagen geen school en weinig verplichtingen wat meer redelijk rustige momenten kreeg tussen de echte paniek door. Maar doordat ik nu weer zo moe ben kan ik niet met de spanningen en de angst omgaan. Resultaat; gelijk in de ochtend een paniekaanval.

K word hier zo moe van, k zou willen dat er gewoon een kant en klare oplossing was.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: