Zorgen voor mezelf

Zorgen voor mezelf, oei, blijkt toch weer best lastig. Vooral tijdens zo’n druk weekend.

Het is heerlijk, even weg zijn uit de omgeving, even bezig zijn met de diertjes en gewoon mezelf mogen zijn. Vooral dat ik mezelf kan zijn is zo fijn, scheelt een hoop energie.

Toch ben ik echt opgebrand na 2 zulke dagen. Pfoeh wat kost het een hoop energie. Dat ik het moeilijk vind om dan ook een beetje voor mezelf te zorgen maakt het natuurlijk niet veel beter.

Ik was al zo slim geweest om een hemdje mee te nemen, er niet bij nagedacht dat mijn schouders flink zouden kunnen verbranden met dit weer. En ben ik dan nog wel zo verstandig geweest om zonnebrand mee te nemen, ik vind het dan gewoon niet belangrijk genoeg om mezelf in te smeren. Ach, als ik verbrand is dat toch mn eigen schuld dus maakt het uit.

Voor mezelf zorgen dus.

Ook een keer echt mn rust pakken tussendoor doe ik Niet, kan wel maar ik doe het gewoon niet. Dus nu ga ik als ik in de trein zit lekker mn ogen dicht doen en een uurtje pitten. Anders overleef ik het natuurlijk niet tot thuis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: