Rozen

Het leven gaat niet altijd over rozen…. dat is iets wat toch wel bekend is. Toen ik gisteren echter even wat super gave foto’s binnen kreeg die vorige week waren gemaakt van mij met m’n paard dacht ik; ach, zelfs bij mij gaat het leven weleens over rozen.
ik blijk helaas niet lang op een roze wolk te mogen zitten want daarna liet ik m’n telefoon kapot vallen, wist ik niet of ik nog een nieuwe kreeg van de verzekering en raakte ik even helemaal in de stress. gevolg; zelfbeschadiging, eetbui en vooral een gruwelijk kut gevoel richting mezelf.

Gelukkig krijg ik wel een nieuwe telefoon van de verzekering en is het voor nu weer even terug naar de orde van de dag. psychiater, school en werken. zo is m’n dagje al weer vol genoeg.

Hup marie, gas op die lollie en gewoon weer door.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: