Klaagbaak

Sorry maar ik moet even klagen, ik moet gewoon even *Ugh* ik weet niet wat ik moet, wat ik wil, wat… njah ik weet niet wat.

Ik had me zo voorgenomen om gisteren bij de psycholoog aan te geven hoe het nu met me gaat. Hoe ik nu aan het kloten ben, hoe erg ik vast loop. Maar ik durf het niet, weet niet waar ik moet beginnen, hoe ik moet beginnen. Zal ik mailen of zal ik niet mailen? Ik had afgesproken dat ik me tot na de wedstrijd klote mocht voelen maar wyf staat ondertussen alweer helemaal uitgevlochten en klaar voor de nacht. Wyf heeft de wedstrijdstress weer gehad en ik, ik lig in bed, me gruwelijk klote te voelen. Ik wil huilen, wil schreeuwen, wil mezelf beschadigen maar mag niet, ik mag het gewoon niet. Ik moet maar braaf gaan slapen en morgen ochtend weer mn bed uit rollen.

Maandag gesprek psychiater, en dat word weer de vraag, pillen of geen pillen? Dinsdag gesprek psycholoog, autismevragenlijst afmaken. Maar eigenlijk moet ik dan dus praten over hoe het gaat, moet ik het gesprek aangaan. Ik moet initiatief nemen maar durf het niet. Ik snap mezelf niet, waarom laat ik het toe dat ik weer zo vast loop in alles? Waarom verlies ik mezelf keer op keer in de angst, in de onmacht, in eigenlijk alles.

Ik moet mezelf een schop onder mn hol geven, ik moet me eens volwassen gaan gedragen, verantwoordelijkheid nemen. Word toch tijd dat ik dat eens doe! Maar gelijk weet ik ook dat het me niet lukt, ik voel me gewoon gevangen in mijn eigen denkwereld. Ik kan er niet uit, weet niet of ik er wel uit wil. Er uit willen betekend door willen, door willen betekend leven, leven betekend de confrontatie aangaan. En eigenlijk wil ik dat niet, eigenlijk wil ik geen van die stappen zetten.

Ik wil liggen en blijven liggen, liggen tot de wereld stopt met draaien, tot míjn wereld stopt met draaien. Tot het stopt, tot het stil staat, tot alles op zijn plek valt en tot rust komt. Wachten op het einde. Wachten tot het over is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: