Snake escape!!!

Ik zorg altijd dat ik op tijd op school ben. Even rustig wakker worden, nog wat mails beantwoorden en mn Facebook doorkijken. Een voordeel is ook dat je soms best wel leuke, interessante en grappige dingen opvangt bij de docenten. Voor de les begint ben ik weer up to date!

Vandaag was het net wat anders. Ik was zoals altijd een beetje door mn telefoon aan het scrollen toen er in paniek 2 meiden een lokaal uit kwamen rennen. Er was een slang ontsnapt!!! (Ik zit op een school met dier opleidingen en daarom zijn er dus uiteraard ook dieren aanwezig)

Vette paniek want de verzorgers van de dieren waren afwezig en eigenlijk alle docenten die wat met slangen hebben bleken niet direct beschikbaar. Nieuwsgierig als ik ben moest ik uiteraard ook even kijken. En aangezien ik zag dat ze best aan klungelen waren ben ik ook maar het lokaal in gestapt. Ik vind slangen wel leuk namelijk.

Slang uiteindelijk gevangen en terug in het terrarium gezet. Even gecontroleerd of alle slangen er verder wel in zaten. 1, 2, 3… euhm het moeten er 4 zijn. Oeps er is er dus nog steeds een weg. We hebben met zn alle zo ongeveer overal gezocht maar helaas, slang is nowhere to be found! 

Ach ik heb mn avontuur van de dag wel weer gehad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: