Vies 

Normaal voel ik me best vies na een dag werken. Na een paar uur op stal. Na te hebben gereden of nadat ik een dag school heb gehad.

Nu zou ik me ook vies moeten voelen maar eigenlijk boeit het me niet zo veel. Het is dat mn haar vet begint te worden dat ik me af vroeg wanneer ik had gedoucht. Vrijdagavond gewerkt, niet gedoucht, kan best een keer overslaan. Donderdag gereden met school en gewerkt, niet gedoucht, k was te moe. Woensdag school en gereden, niet gedoucht want ging de volgende dag toch weer rijden met school.

Dus dan heb ik dinsdag voor het laatst gedoucht. Nog even en ik heb een record te pakken. Rationeel weet ik dat dit niet goed is, niet hygiënisch en dat dit best vies is. Maar weetje, het boeit me niet zoveel.

Ik kruip toch zovlug ik de kans krijg onder de dekens. Dan scherm ik me af van de grote boze buitenwereld. Alleen me myself and I. Wie heeft er behalve ikzelf last van dat ik stink? Ik zit toch heel de dag met mezelf opgescheept. Waarom zou ik mezelf verzorgen, wat maakt dat ik dat waard zou zijn?

Destructieve gedachtes genoeg, kracht om er tegenin te gaan, nope.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: