Frustraties

Cause they know things that I don’t know
Seven of them sitting on that wall
Staring at a lost soul and fly away
Too close to the window


Dit couplet beschrijft iets wat voor mij zeer frustrerend is. Het idee dat andere mensen dingen weten/ doen/ plannen waar ze mij buiten houden. Ik wil graag de controle houden. Ik wil graag zelf in de hand hebben wat er gebeurt en dat lukt dus niet. Dat kan ook niet altijd dat weet ik wel. Maar toch zou ik het graag willen.

Het is ook een van de dingen waar ik erg achterdochtig in ben, wat is iemand zn verborgen agenda? Zijn ze niet iets tegen me aan het beramen, word ik er eigenlijk in geluisd? Ik weet rationeel dat dit echt alleen in mn hoofd zit maar toch, toch kan ik het niet van me af zetten.

Zat ik maar dicht bij dat raam, dan kon ik wegvliegen. Wegvliegen van het leven. En dat ik niet kan vliegen en waarschijnlijk neer zal storten, dat neem ik voor lief.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: