Stilte graag

Stilte graag, stilte graag, als iedereen gewoon zn bek dicht kan houden en mij met rust kan laten?!

Hoe leg je uit aan iemand dat je te moe bent om te communiceren. Dat het in je hoofd al zo druk is dat daarnaast een gesprek voeren gewoon onmogelijk is? Hoe leg je uit dat er in je hoofd al 10 gesprekken tegelijk plaatsvinden?

Ik wil stilte in mijn hoofd. Pammetjes? Gewoon verdoven, uitzetten. Niet meer denken, niet meer voelen en niet meer horen.

Ik kruip steeds verder weg in mezelf. Ik wil niks meer meekrijgen van mijn omgeving. Het is teveel, alles is teveel! In bed liggen, dekens die een afscheiding vormen tussen mijn lijf en de buitenwereld. Dekens die de grote boze mensenwereld buiten houden.

Me, myself and I, daar heb ik mn handen vol genoeg aan. Alleen nog met grote beer en jet, mn nieuwe knuffeltje, afscheidscadeautje van stage, perfect knuffel formaat. 

Sluit me maar op, sluit me maar af van de buitenwereld. Ik heb genoeg aan mezelf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: