Een andere kijk

Dan krijg je opeens een heel andere kijk op het hele psychisch ziek zijn, dan komt het ineens niet meer door iets wat je mogelijk zelf in de hand hebt gehad maar is het iets wat al vanaf de geboorte aanwezig was.

Snappen doe ik het nog niet, het plaatsen kan ik ook nog niet. Wat ik wel weet is dat ik nu een keuze zal moeten maken, een keuze tussen leven en dood.

Als mijn geboorte zodanig ‘verkeerd’ is gelopen dat ik nu in principe niet besta, dan zou het ook niet uitmaken als ik dood ga. Als ik nooit bestaan heb zal ik ook nooit gemist kunnen worden. Rare hersenspinsels? Misschien, maar dat is toch waar ik nu zo’n beetje op uit kom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: