Tijd

Hoeveel wat tijd wel niet kan helpen….

Donderdag had ik een gesprek op school, en wat een kort gesprekje zou zijn werd een lang gesprek. Een lang gesprek maar wel een heel fijn gesprek wat me weer wat ruimte heeft gegeven in m’n hoofd. een andere kijk op de dingen dan ik heb en dan de hulpverlening heeft. heel open en niet veroordelend. ik denk niet dat het vaak is voorgekomen dat ik zo’n fijn gesprek heb gehad, als het al ooit is gebeurt.

Er moesten voor mij echt wat dingen uitgesproken worden. wat dingen helder worden en ik moest het een en ander op een rijtje zetten. Vrijdag heb ik ook nog een gesprek gehad op school wat voor mij weer wat duidelijkheid gaf en wat me de mogelijkheid gaf om weer wat perspectief te hebben, al is het dan maar voor een week. Langer dan een week vooruit kijken is voor mij niet mogelijk, maar deze week leek een dag vooruit kijken al onmogelijk dus die week is al een vooruitgang.

Toch merk ik wel dat de chaos in m’n hoofd er niet minder om word en dat ik het heel eng vind om stappen te moeten zetten. ik ben zo bang voor het onbekende! maar ik zal wel moeten, ik moet het gewoon nog een kans geven.

Een laatste kans, dat wel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: