Hulp vragen

hulp vragen, dat kan ik dus echt niet. Als je om hulp vraagt ben je zwak, laat je zien dat je niet sterk genoeg bent en maak je het dus mogelijk om ‘aangevallen’ te worden. Toch word het nu tijd om om hulp te vragen. Ik stel nog wel uit hoor, daar niet van. Maar toch geef ik mezelf nu nog tot donderdag en als het dan niet beter gaat moet ik om hulp vragen.

Ik moet gewoon toegeven dat ik het niet meer kan, dat het me allemaal niet meer lukt. Ik wil het niet, ik wil niet weer terug vallen maar ik weet niet hoe ik m’n hoofd nog boven water kan houden. Dit kan ik niet meer, dit houd ik niet langer vol. Ik haat het om hulp te moeten vragen maar toch zal ik nu moeten.

Toch vind ik het ook moeilijk om te formuleren wat nu precies is waar ik op dit moment in vast loop. Het is zoveel wat bij elkaar maakt dat het niet meer gaat. Ik moet echt op een rijtje zetten waar ik in vast loop. Daarom geef ik mezelf ook tot donderdag om het beter te laten gaan óf om hulp te vragen.

Dit gaat wel betekenen dat ik een paar dagen stress ga hebben om goed in kaart te brengen wat mijn problemen nu zijn. Het betekend 2 dagen de confrontatie met mezelf aangaan en dit brengt spanningen met zich mee. En nu maar hopen dat het ook wat oplevert om aan de bel trekken en dat het niet voor niks is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: