Veiligheid

Ik had een schijnbare veiligheid gecreëerd, ik wist wel dat het niet echt was maar voor mij voelde het goed genoeg. Ik had een muur om me heen gebouwd en hoopte dat die de grote boze buitenwereld van me weg zou houden.

Helaas, de muur is ingestort en alles en iedereen komt op me af. Ik weet niet meer waar ik nu nog wel veilig ga zijn, ik weet niet meer wie ik nog kan vertrouwen. Ik weet dat het niet echt veilig was. Ik weet dat ik dat mezelf alleen maar voor hield. Maar toch ben ik nu zo bang en voel ik me zo onveilig.

Ik mis de steen waar ik laatst over sprak in “onder een steen,” ik mis het om onder te duiken, ik mis het om me te verstoppen. Ik weet echt niet hoe ik op deze manier door moet. Ik ben na een paar dagen op deze manier de dag doorkomen al helemaal gesloopt en nog een paar dagen lijkt onmogelijk.

Het slapen ging eindelijk wat beter. Nog niet goed hoor, maar ik sliep elke nacht toch wel minstens 5 uur. En nu, nu word ik weer om de haverklap wakker, in paniek. Ik slaap bijna niet en merk dat ik ook niet effectief slaap. Slapen vreet energie op deze manier, energie die ik niet heb, energie die ik ergens anders aan wil besteden. Maar nu gaat het uiteraard helemaal niet meer -_-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: