Onder een steen

Ik zou zo graag weer terug gaan liggen onder mn steen. Mijn steen die de buitenwereld van me weg houdt. De veilige muren van een gesloten afdeling, alleen m’n eigen wereldje en verder niks wat er toe doet. Alleen maar je dag doorkomen, programma volgen, eten, slapen en af en toe een gesprekje.

Begrijp me niet verkeerd hoor, ik ben heel bij dat ik weg ben uit de opname. Maar toch, het niet hebben van verplichtingen, je eigenlijk nergens echt druk over te hoeven maken. Het is ergens ook wel makkelijk. Leven onder een steen, niks meekrijgen van je omgeving en gewoon je eigen ding doen. Soms mis ik het wel.

Ik wil graag wat van mijn leven maken maar er zijn momenten dat ik denk; laat maar. Er zijn momenten dat van mij de wereld mag stoppen met draaien. Gewoon weer even een time-out maar dan het liefste wel buiten een opname.

Een gedachte over “Onder een steen

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: