Overspoeld

Misschien kan je het wel herinneren van vroeger. Als klein kind met papa, mama, opa of oma naar het strand toe. Spelen in de zee, en dan die golf. Die grote golf die je omver slaat, die de grond onder je voeten vandaan rukt. Dat gevoel, dat je niet meer weet wat boven en onder is. Dat je volledig je oriëntatie kwijt bent en denkt te verdrinken. Njah, dat is een beetje hoe ik me nu voel.

School is zo veel, had niet hoeven zijn hoor, dat geef ik direct toe. Ik had gewoon eerder moeten beginnen maar het is zo chaotisch in mn hoofd en alles wat nu af moet en wat we aan toetsen krijgen is zo veel dat het is als die golf die me omver gooit. Ik weet niet hoe ik overeind moet blijven, ik weet dat ik ga vallen. En hoe ik dan weer overeind moet komen word natuurlijk de volgende vraag.

Het beangstigd me om te weten dat er gewoon alweer een terugval aankomt maar dat ik niet weet hoe erg het dit keer gaat zijn. Eerlijk gezegd zit ik al heel diep en kan ik het gewoon niet aan om nog verder af te zakken. Hoe ga ik er doorheen komen, hoe kom ik er weer uit, kom ik er wel uit?

Zoveel vragen weer, zoveel onzekerheden en dat zijn precies de dingen waar ik niet tegen kan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: