Dromen mag

Dromen mag, dromen mag altijd! Dromen over een ander leven, dromen over een beter leven of misschien wel dromen over geen leven. Dit laatste is bij mij vaak het geval maar toch probeer ik door te gaan, ik wil het nog 1 kans geven.

Er zijn meerdere redenen dat ik deze blog begin. Ten eerste mis ik het erg om te schrijven, mijn blogs gaven me vroeger altijd veel ruimte in mijn hoofd doordat ik mijn problemen overzichtelijk maakte voor mezelf en het ook van me af kon schrijven. Door het op te schrijven gaf ik het een plekje en kon ik het even naast me neer leggen. Daarnaast wil ik stiekem al heel lang een boek schrijven, hoe weet ik niet, maar ik wil het wel. Waarom een boek? Ik hoop inzicht te creëren. Het hoeft geen boek te zijn van herkenning want ieder z’n proces is anders. Natuurlijk zullen er heel herkenbare dingen in terugkomen, voor de een wat meer dan voor de ander. Wat ik vooral wil is inzicht geven, wat doen opnames met me, hoe ervaar ik dwangbehandelingen, wat kan er in mijn ogen beter? Natuurlijk kan ik mensen niet laten begrijpen hoe het er in mijn hoofd aan toe gaat maar heel misschien kan ik ze er toch een beetje in mee laten kijken in de hoop dat ze mij dan toch iets beter begrijpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑